Pilgrimsskolan är en F-3-skola i Aspudden som arbetar bifrostinspirerat och med utepedagogik. Vi är en miljömedveten friskola som har funnits sedan år 1996.

Inför skolvalet 2021

Vi kommer tyvärr inte kunna ha någon informationskväll på plats på Pilgrimsskolan inför skolvalet 2021. Är du nyfiken på skolan så ta gärna del av presentationen och filmsnutten nedan. Om du navigerar runt på hemsidan hittar du mer information om vår verksamhet.
Är det något mer du undrar över så är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter hittar du under fliken "kontakta oss".

Vision: Vi önskar att i samarbete med föräldrarna skapa en verksamhet där barnen kan utvecklas till självständiga och ansvarstagande individer som kan fungera väl tillsammans med andra. Vi vill arbeta så att barnen tillägnar sig baskunskaperna både i teori och praktik, så att de kan bli kreativa problemlösare, som är positiva och empatiska och kan känna medmänsklig förståelse. Vi strävar efter att skapa en miljömedveten och trygg verksamhet där alla kan arbeta med glädje och lära sig så mycket som möjligt.