Pilgrimsskolan är en F-3-skola i Aspudden som arbetar bifrostinspirerat och med utepedagogik. Vi är en miljöcertifierad friskola som har funnits i 22 år.

Vision: Vi önskar att i samarbete med föräldrarna skapa en verksamhet där barnen kan utvecklas till självständiga och ansvarstagande individer som kan fungera väl tillsammans med andra. Vi vill arbeta så att barnen tillägnar sig baskunskaperna både i teori och praktik, så att de kan bli kreativa problemlösare, som är positiva och empatiska och kan känna medmänsklig förståelse. Vi strävar efter att skapa en miljömedveten och trygg verksamhet där alla kan arbeta med glädje och lära sig så mycket som möjligt.

Välkomna!

Vi önskar alla barn och vuxna hjärtligt välkomna till ett nytt läsår!

Skolstart

På måndag den 20 augusti är det skolstart för alla klasser kl. 9 på skolgården. Ingen morgonomsorg. Lunch och sluttid som en ordinarie skoldag. Fritidshemmet öppet som vanligt.

Lediga elevplatser

Vi har platser lediga i klass 3. Hör av dig till expeditionen på tel. 645 00 30 om du är intresserad av en plats för ditt barn.