Till höstterminsstarten av sexårsverksamheten (F-klassen) tar vi varje läsår in 22 barn enligt följande:

1. syskon till barn som går i år 1-3 det läsår syskonet ska börja.

2. köande med längst kötid.

Intagningen inför höstterminen sker via Stockholm stads system för Söka skola.

Intagning till skolår 1-3 samt till F-klass utanför stadens intagningsperiod sker inte via stadens system utan går direkt via skolan. Ring expeditionen om tillgängliga platser: 08-645 00 30. Det går även bra att e-posta: expedition@pilgrimsskolan.se. Syskonförtur och kötid gäller även här.

För att ställa sig i kö till skolan klickar du på länken nedan som tar dig till en registreringssida.

Här anmäler du ditt barn till Pilgrimsskolans kö

Mer information finns på www.stockholm.se/sokaskola Har du frågor om ”Söka skola” är du välkommen att kontakta antingen Stockholm stads Kontaktcenter på telefon 08-508 11 550 eller vår expedition. Inför skolsöksperioden, i mitten av januari,  skickas en broschyr med information ut från utbildningsförvaltningen i Stockholms stad. Ansökningstiden till höstterminen är den 15 januari till och med den 15 februari 2018.

Vi har inget öppet hus under läsåret. Istället blir alla föräldrar till barn som står i kö att börja sexårsverksamheten nästa läsårsstart, inbjudna till ett informationsmöte i januari. Inbjudan skickas ut vid årsskiftet.

Har du flyttat? Vill du inte stå kvar i vår kö får du gärna meddela oss detta.

_____________________________________________________________________________________

Statistik för kötider:

För att få en plats i förskoleklassen läsåret 2014-2015 krävdes en kötid på 4 år och 3 mån.

För läsåret 15-16 en kötid på 3 år och 2 mån.

För läsåret 16-17 en kötid på 2 mån.

För läsåret 17-18 en kötid på 1 år och 8 månader.

För läsåret 18-19 en kötid på 4 år (preliminärt)