Fritidsnytt vecka 34.

Då har första riktiga fritidsveckan nästan passerat och det känns fint att se barnen hitta både gamla och nya kompisar. Det ska bli kul när de nya barnen i f-klassen stannar längre och hittar våra aktiviteter på eftermiddagarna. Under veckan som gått har vi haft pärlverkstad på måndagen. Där övar vi matte och finmotorik. Vi ska försöka hitta nya mönster idag som passar in med temat. I tisdags var det bild på gården. Stafflierna plockades fram och det skapades fantastiska verk med vattenfärger. I onsdags var det stenverkstad på gården. Många samsades om verktyg och sittplatser. Vi kommer att fortsätta så länge vädret och sten-förrådet tillåter. I torsdags gjorde vi egna inplastade bokmärken. Idag, fredag, har vi danslek i Röris.

De kvarglömda kläder som legat i Röris under veckan kommer nu plockas bort när vi behöver hela rummet till aktiviteter.

Vecka 35 erbjuds på fritids:

Måndag 26/8: Pärlverkstad.

Tisdag  27/8: Bild.

Onsdag 28/8: Stenverkstad.

Torsdag 29/8: Vi har rymdpyssel.

Fredag 30/8:  Just Dance.

Fritidspersonalen/ Yvonne, Monja, Mats, Javier, Camilla