Fritidsnytt vecka 46

Vi är redan i mitten av november och det märks på mörkret som sänker sig tidigare för varje dag som går. Vi har ju inte varit bortskämda med soldagar heller. När barnen är ute på eftermiddagen vill vi att alla går in när klockan är 16. Det är lite för mörkt ute för att leka och vi ser inte barnen så bra.

Under veckan som gått har vi, med början förra fredagen, haft danslek i Röris och pärlverkstad i måndags. I tisdags hade vi bild där vi provade att teckna med blyerts. I onsdags samsades vi om datorerna när vi spelade mattespel och provade ritprogrammet Paint. I torsdags var det syverkstad där vi gjorde egna fantastiska fingerdockor. Nu ville såklart alla ta hem sina fina kompisar, men vi spinner vidare på detta om att kunna dramatisera små miniteatrar för varandra så småningom.

Vi får tacka för ännu en kul vecka med era barn!

Vecka 47 erbjuds på fritids:

Måndag 19/11: Pärlverkstad.

Tisdag  20/11: Bild.

Onsdag 21/11: Måneby mattespel på datorerna.

Torsdag 22/11:Syverkstad.

Fredag 23/11: Danslek i Röris.

Fritidspersonalen/ Yvonne, Monja, Mats, Javier, Camilla