Fritidsnytt vecka 35.

Det fina vädret håller i sig och vi har haft en fantastisk vecka med mycket utelek. Vi tycker att våra nya barn i f-klassen snabbt lärt sig att hitta runt och de deltar gärna i våra aktiviteter.

Under veckan som gått har vi haft en fullsatt pärlverkstad på måndagen. I tisdags hade vi bild och gjorde rymdvarelser utifrån vår egen fantasi. I onsdags var vi ute och hade stenverkstad.

Kön ringlar lång till stenlådan. Barnen får sticka in handen i en låda och på så sätt känna sig fram till en form de gillar. Stenarna har sedan olika färg och det blir spännande att se vad man fått.

Vi slipar, raspar och sågar stenarna i former vi gillar. Vi ska köpa en ny borr så vi kan göra hål och hänga våra stensmycken runt halsen.

I torsdags var det rymd-pyssel. Vi klippte raketer i papper och med hjälp av tejp och sugrör kunde man sedan blåsa iväg sina farkoster. Idag, fredag, kommer vi att ha Just Dance.

Vecka 36 erbjuds på fritids:

Måndag 2/9: Pärlverkstad.

Tisdag  3/9: Bild.